Torturile și decorațiunile sunt lucrate manual. De aceea, pot exista mici diferențe între fotografia de mai sus și produsul pe care îl veți primi.
Recomandăm o porție de aprox.  150 gr.
Se asigură livrare pentru comenzi peste 1000 lei.
Comenzile pentru torturi aniversare trebuie plasate cu minim 72 ore înainte de data ridicării comenzii, iar comenzile pentru torturi de nuntă, botez sau evenimente corporate trebuie plasate cu minim 10 zile înainte.

 

Tort aniversar Travel

Pentru iubitorii de călătorii am pregătit un tort special format din valize suprapuse. Culorile pastelate utilizate pentru acest tort se potrivesc mai mult doamnelor și domnișoarelor. Însă acesta poate fi realizat și în nuanțe mai sobre pentru bărbați.

Oferit cadou sau comandat pentru petrecerea aniversară, tortul va fi apreciat de toată lumea.

Cod produs: TA008

Tortul cu 3 etaje are o greutate de aproximativ 9 kg (recomandat pentru evenimente de aprox 60 de persoane).

Atenție! Produsele pot conține alergeni identificați conform Regulamentului European 1169 /2011 și anume: gluten, lupin, ouă, arahide și produse pe bază de arahide, nuci, soia, lapte, fructe în coajă, semințe de susan.

  • Vezi aici detaliile sortimentelor!

  • * Programul cofetariei selectate

  • L-V: 08-22 / S: 09-21 / D: 10-20

  • L-V: 08-22 / S: 09-21 / D: 10-20

  • L-J: 09:30-20:00 / V-S: 09:30-21:00 / D: 09:30-18:00

  • L-V: 08-22 / S-D: 10-20

  • Zilnic 09:00-21:00

  • Zilnic 09:00-21:00

Kg

Descriere

Sortimentele disponibile:

Ambasador Ambasador al gustului puternic, acest tort vă bucură papilele cu 3 creme intense:mousse cu ciocolată albă și zmeură, mousse cu cafea și mousse de ciocolată neagră. Învelit în ciocolată fină cu lapte, tortul este un desert sublim. Carmelita Perfecțiune în cofetărie! Tortul Carmelita are la bază o foaie de migdale și caramel cu nuci, peste care se adaugă mousse-ul lejer de zmeură, jeleul cu mango și fructul pasiunii și crema fină bavarează. Decorat cu fructe proaspete, tortul este o adevărată încântare.
Extaz Tortul ideal pentru iubitorii de cafea. Crema fină de cafea cu ciocolată unește blaturile pufoase din făină de migdale. Îmbrăcat în migdale tortul arată și este extrem de gustos. Încercați-l! Amaretto Foaia însiropată cu amaretto se contopește cu mousse-ul din ciocolată bitter. Pentru un plus de aromă, se adaugă amarene (vișine confiate în amaretto). Un gust puternic pe care nu-l poți rata!
Trilogie Tortul Trilogie este preferatul iubitorilor de ciocolată fiind format din trei straturi fine: mousse ciocolată neagră, mousse ciocolata alba și mousse cu lapte.
Dacă vrei să comanzi un tort de care să-și amintească toți invitații, alege acest sortiment desăvârșit cu ciocolată.
Diplomat Clasicul Tort diplomat te așteaptă în Cofetăriile Delice. Fresh și cu arome fine fructate, tortul este potrivit pentru perioada verii. Comandă-l acum online sau vino în cea mai apropiată Cofetărie Delice.
BelcoladeUnul dintre sortimentele preferate de clienții Cofetăriilor Delice este Tortul Belcolade. Este realizat din ganache de ciocolată cu lapte, șarlotă de vanilie cu merengue italian, două rulade (de ciocolată și vanilie) și vișine. Mousse negru cu mandarine Două mousse-uri se întrec în arome, unul de ciocolată neagră și unul de portocale. Realizat din ingrediente 100% naturale, tortul se bucură de aprecierea tuturor.
Mousse Negru cu zmeurăFestin pentru iubitorii de ciocolată! Mousse-ul de ciocolată neagră și confitul de zmeură sunt așezate pe un blat cu nuci. Accentele dulci-acrișoare din zmeură echilibrează dulceața ciocolatei, iar blatul ușor crocant oferă consistență. Pasiune Exotică Tortul Pasiune Exotică te așteaptă în Cofetăriile Delice din Campina, Ploiesti, Busteni. Un tort delicios potrivit pentru aniversari, majorat, botez sau nunta.
Mousse Alb cu zmeurăVedeta acestui tort este mousse-ul de ciocolată albă, pufos ca zăpada proaspăt așternută. Zmeura, dulce-acrișoară, este răcoritoare și subliniază gustul fin al mousse-ului.
Blatul crocant cu nuci susține mousse-ul cu zmeură și adaugă un plus de savoare.
RichardArată deosebit și este extrem de gustos. Blatul cu nucă este acoperit de crema ganache de ciocolată belgiană, creând o combinație sublimă de texturi și arome. Este gustul divin de care nu te mai saturi!
Mon Amis Un deliciu realizat cu ciocolată albă cu toffee de fructul pasiunii. Nucile caramelizate contrastează cu finețea mousse-ului creând o explozie de texturi și arome. Blatul bine însiropat se contopește cu ganache-ul de ciocolată cu lapte. De biscuiți Fie că doriți să oferiți un cadou dulce sau vă pregătiți pentru aniversare, tortul de biscuiți este alegerea perfectă. Gustul autentic amintește de copilărie, iar aromele proaspete încântă simțurile.
Biscuiții atent însiropați sunt acoperiți de ciocolata fină belgiană, iar frișca și fulgii de ciocolată sunt ornamentul perfect pentru un tort cu gust sublim.
Mousse Lejer Arată deosebit și este extrem de gustos. Mousse-ul dulce-acrișor revigorează simțurile. Este gustul divin de care nu te mai saturi! ReginaBlatul crocant cu nuci este acoperit cu două mousse-uri cu ciocolată albă: unul cu zmeură și unul cu șampanie. Cele două mousse-uri sunt separate prin foi de ciocolată fără făină.
OscarBlatul însiropat cu lichior cu aromă de portocale este umplut cu cremă de ciocolată bitter. Gust desăvârșit, datorat și piureului de fructul pasiunii integrat în crema de ciocolată. OliviaBlatul cu fistic este umplut cu mai multe straturi de mousse de ciocolată neagră și mousse de ciocolată albă cu zmeură separate de jeleu din zmeură. Prospețime și arome bogate, toate învelite în glazură de ciocolată.
OlimpiadaUn tort cu arome fructate și ciocolată, înălțat pe un blat de biscuiți. Stratul subțire de jeleu de fructul pasiunii cu mango desparte cele două mousse-uri de ciocolată: primul cu zmeură și al doilea cu mango. Glazura albă îmbracă maiestuos aromele desăvârșite. MonalisaBlatul subțire cu nuci este acoperit de mousee-ul de ciocolată bitter. Stratul din mijloc, mousse-ul de ciocolată albă, este separat de o foaie de ciocolată fără făină. Un contrast frumos realizat și un gust desăvârșit, obținut din amestecul de ingrediente 100% naturale.
Dom cu busuiocCrema bavareză de busuioc acoperă din abundență blatul fin de migdale. Inima tortului este confitul de căpșune, cu o aromă intensă și proaspătă.
Încercați-l și bucurați-vă de gustul sublim!
DelicaramelBlatul subțire cu alune de pădure și migdale este acoperit cu un strat de caramel cu nuci. Apoi, două mousse-uri, unul de ciocolată cu lapte și unul de caramel acoperă cu blândețe baza. Delicios și cu mult caramel = Delicaramel..
Exotic FlavoursCrema bavareză de cocos se înalță peste baza realizată din ciocolată cu alune și nuci. Jeleul de mango și fructul pasiunii echilibrează crema și oferă o textură diferită tortului. Fructul pasiuniiCrema bavareză cu piure de mango este despărțită de un strat de confit de mango și fructul pasiunii. Baza, o foaie cu nuci, oferă consistență și subliniază fin aromele fructate.
Coco BlancBlatul cu migdale, trampat cu sirop de pina colada, este umplut cu un mousse de ciocolată albă cu aromă de cocos. Bucățelele de ananas completează crema fină, oferind un plus de prospețime.
Perfect pentru aniversări, dar și ca desert la mesele festive.
Cheesecake TropicUn tort cu o textură delicată, care aduce împreună blatul cu făină de migdale, mousse-ul cu brânză Philadelphia și jeleul de fructul pasiunii cu ananas și mango. O simfonie de arome tropicale de care nu vă veți mai sătura.
AllianceO combinație năucitoare de cremă de ciocolată albă și jeleu de ghimbir cu măr. Baza este formată dintr-un blat pufos cu făină de migdale și morcov peste care sunt așăzate crema și jeleul. La final, un alt blat pufos din făină de migdale oferă susținere pentru încă un strat de cremă de ciocolată. Mont BlancUn desert sofisticat, cu cremă de vanilie fină, acoperit cu glazură albă ca neaua. Fructele aduc o savoare specifică, care evidențiază gustul cremei și au un efect răcoritor. Dacă v-am făcut poftă, nu ezitați să-l comandați!
SacherAcest tort este un rasfat pentru iubitorii de ciocolata avand in vedere ca blatul contine multa ciocolata neagra. Jeleul de caise care imbraca fiecare blat ofera o aroma delicata, contrastand cu ciocolata din abundenta.
Glazura de ciocolată învelește tortul, păstrând proaspete aromele din interior.
Oferiți-l cadou sau bucurați-vă de el alături de cei dragi.
Evening PassionUn tort cu o aromă unică, rezultată din mixul de ingrediente premium: piure de fructul pasiunii, ciocolata belgiana, pralină crocană, nuca și unt de cacao. Un tort cu o textură fină, care bucură prin savoare și prospețime. Comandă-l acum pentru aniversarea sau evenimentul tău!

Pin It on Pinterest