Selectează o Pagină

CARIERE

Vino în echipa noastră!

Cofetăriile Delice sunt mereu cu un pas în viitor. Ne dorim să ne dezvoltăm, să oferim clienților o experiență plăcută și să fim cei mai buni. Din 2000 și până în prezent ne-am dezvoltat treptat și avem în momentul de față 6 cofetării și un laborator – inima afacerii.

Credem în oameni, ei sunt motorul dezvoltării afacerii noastre. Creativi, atenți la detalii, pozitivi și mereu dornici să învețe – așa am descrie membrii echipei noastre.

Cu fiecare locație deschisă, căutăm persoane dornice să ne reprezinte în relația cu clienții. Fie că vorbim despre echipa din laborator, care realizează cu grijă fiecare produs, sau de personalul din cofetării, care oferă detalii despre produse și discută direct cu clienții, toți sunt parte a unui mecanism, care în final asigură succesul afacerii.

Dacă sunteți interesat/interesată să faceți parte din echipa noastră urmăriți anunțurile postate aici.

Căutăm artiști decoratori torturi!

Torturile noastre poartă amprenta artiștilor care se ocupă cu decorarea lor. Am început sezonul nunților și ne dorim să îndulcim și să personalizăm cât mai multe evenimente. 
De aceea căutăm noi colegi! Avem nevoie de persoane talentate, creative, dornice să realizeze și să picteze figurine, detalii sau torturi unice care vor încânta mirii și invitații.

Te regăsești în descrierea noastră? Contactează-ne!
Trimite acum CV-ul tău pe adresa noastră de e-mail deliceinternational@yahoo.com.
Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Iti doresti sa faci parte din echipa Cofetariilor Delice?

Investim în oameni, investim în viitorul afacerii noastre, iar aceasta este una dintre cele mai importante reguli în ceea ce ne priveşte. Ne dorim alături colegi fericiţi şi profesionişti, de aceea investim în specializarea acestora pentru a atinge noi nivele de performanţă. Crezi că te ridici la nivelul aşteptărilor noastre?

Pin It on Pinterest

Share This